Mies innostui kevätpäivän kunniaksi savustamaan kokonaisen lohen ulkona. Kiduksien poiston jälkeen lohi pääsi ritilän päälle savustuslaatikkoon noin kolmeksi vartiksi.
Savustettu lohi näytti - no, savustetulta. Lapset eivät oikein innostuneet ruuan ulkoasusta.
Jäljellä oli vielä suolaus ja kala pääsi pussissa suolakylpyyn 20 minuutin ajaksi. Lopputulos ei näytä ihan ruokalehden sivulta repäistyltä. Mies oli rääpinyt kalan alla olevan näköiseksi, mutta jonkinlaista äijäruokaa tämä enemmän olikin, joten se siitä piipertelystä.
Illalla paahdettiin vaahtokarkkeja avotulella takapihalla.Tästä on tullut hupi, joka houkuttelee lapset pikavauhtia pihalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Anna kuulua itsestäsi - näpyttele viesti, kiitos! Odotan viestiäsi!