lauantai 4. huhtikuuta 2015

Häveliäs, impivaaralainen varasto

Mitä saadaan isolla purkilla valkoista maalia? No, tietysti seinästä seinään ja katosta lattiaan vitivalkoinen varasto. Valkoinen on sisustusväri, jota monet rakastavat, ja jos sisustusblogeihin uskoo, ei valkoista voi olla koskaan liikaa. Valkoinen toimii neutraalina pohjana kaikille muille sisutusväreille, mutta mitä hyvänsä värejä ei tule roiskia ympärille - ettei leimautuisi ihan juntiksi ja sehän on meille maalaiselle muutenkin liian helppoa:)


Alussa vallitsi kaaos.

Takaisin projektin alkulähteille: ensin varastotilassa vallitsi sekasorto, kauhistus ja kymmenien muovipussien armeija. Kannoimme kaikki romut olohuoneeseen, minkä jälkeen mies nakutteli seiniin lastulevyt ja maalasi ne maalarinvalkoisella. Hikisten remonttipuuhien jälkeen seurasi hyllyjen kokoaminen.

Hankimme varastoon, kyllä vain, siniset hyllyt. Siis sinistä ja valkoista - oho. Sininen ja valkoinen ei ole muotia kuin jossain ikivanhoissa lipuissa, joten onhan tämä nyt sekä retroa että impivaaralaista.

No, nyt löytyy kaikki. Pääsiäisviinitkin tallessa.
Värianalyysiä tehdessäni mies tokaisi: "Sehän on vain varasto". Niinpä niin, ja siksipä juuri. Koko kodin sinivalkoinen sisustus sopisi ehkä Timo Soinin vaalikuvastoon, mutta ei kuitenkaan meille. Sinivalkoinen varasto on vähän niin kuin suomalainen europarlamentissa - ovi kiinni ja vähän piilossa. Ranska on keittiö ja Iso-Britannia olohuone, tai toisin päin, ainakin jos ei halua syödä etanoita ja katsoa jalkapalloa.

Jos unohdetaan asioista tärkein, eli värit, niin lopputuloksena on se, että kaikki alkaa olla nyt paikoillaan. Tavaraa voi lastata hyllyille vielä paljon nykyistä enemmän, sillä yhden hyllyn kantavuus on 300 kiloa. Painorajoitus on juuri meille sopiva: hätätapauksessa koko perheemme voi sijoittaa yhteen hyllyyn.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna kuulua itsestäsi - näpyttele viesti, kiitos! Odotan viestiäsi!